Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Go Spotify

Alles draait bij ons om jou. Jouw doel is ons doel. Wij vinden het dan ook super belangrijk dat jij je bij jouw GoHealth Club maximaal thuis voelt en daarom introduceren we als eerste fitness- en healthclub in Nederland de mogelijkheid om jouw favoriete nummers niet alleen thuis maar ook op de club te kunnen luisteren.

Het is super simpel en wel zo leuk. Het werkt als volgt:
Bij GoHealth werken we in alle clubs met Spotify op de Sonos. Iedere club heeft haar eigen playlist. Deze playlist wordt uitsluitend en alleen voor en door de klanten samengesteld.

Iedere klant kan zijn meest favoriete nummer aandragen om op de playlist van de club te plaatsen. Staat het nummer al op de lijst, geen probleem, dan kies je jouw tweede meest favoriete nummer en dat gaat zo door totdat ook jij een eigen favoriete nummer hebt toegevoegd. Zo stellen wij een playlist samen van minimaal 600 nummers, voor en door onze klanten.

Thuis kun je ook altijd, via Spotify, naar de playlist van jouw GoHealth Club luisteren. Ga hiervoor naar jouw clubpagina en klik op de Spotifybutton en volg de instructies.

Vestiging Rotterdam

Vestiging Rotterdam

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!