Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Over GoHealth

Iedereen weet dat een gezonde levensstijl belangrijk is en steeds meer mensen gaan bewuster om met hun gezondheid. Wij geloven dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn. GoHealth Clubs wil daarom alle drempels wegnemen die jou ervan weerhouden om te werken aan jouw gezondheid.

Wij vinden gebruiksgemak erg belangrijk. Met jouw persoonlijke chipkaart onthouden de volautomatische machines alles wat jij doet en is de training volledig af te stemmen op jouw wensen. Hiermee is sporten voor iedereen eenvoudig, of je nou ervaren bent of niet. GoHealth is hierdoor ook uitermate geschikt voor senioren. Je prestaties worden digitaal bijgehouden en zijn overzichtelijk terug te zien in de app.

Daarnaast geloven wij in efficiëntie. Onze training duurt slechts 35 minuten. Deze kan zo intensief afgestemd worden als jij wilt. Tijdens openingstijden kun je op ieder moment sporten. Hiermee is sporten dus prima te combineren met een volle agenda. Ten slotte vinden wij persoonlijke aandacht en service erg belangrijk. Onze deskundige life style coaches helpen bij het samenstellen van een plan op maat om jouw doel te bereiken en jou gaandeweg te motiveren en begeleiden.

Jouw training op maat


We starten altijd met een kennismaking en een gratis proefles. Hier gaan we dieper in op jouw werkelijke situatie en jouw wenselijke situatie. Met onze weegschaal meten we vervolgens o.a. je gewicht, vetpercentage en spiermassa zodat we een startpunt hebben. Samen stellen we jouw persoonlijk trainingsplan op. Tijdens je trainingsfase hebben we tussenmetingen om je voortgang te controleren en je plan eventueel aan te scherpen. Aan het einde van je fase is de eindmeting om te zien wat jouw resultaat is t.o.v. je eerste meting. Dan starten we weer een nieuw trainingsplan om je lichaam een nieuwe prikkel te geven.

Efficiënt, gemakkelijk en veilig


Bij inschrijving krijg je een persoonlijke chipkaart waarmee je inlogt op onze hoogwaardige apparatuur. Doordat de toestellen zich automatisch instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Je kunt geen oefening fout doen. Onze training is dus uitermate geschikt voor senioren.

Met onze volautomatisch fitness-cirkel train je efficiënt afwisselend je uithoudingsvermogen en spierkracht. Je spendeert telkens 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardiotoestellen. Je hebt telkens 30 seconde om door te schuiven naar het volgende toestel. De totale workout duurt hiermee slechts 35 minuten. Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd. Dit zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat. Ten slotte is er altijd ten minste één coach aanwezig om jou te begeleiden bij je training. Wij helpen je daarnaast te motiveren om je doel te bereiken en begroeten je altijd met een glimlach.

Spreekt deze manier van trainen jou aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen contact opnemen om een gratis proefles te plannen.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING