Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Over GoHealth

Iedereen weet dat een gezonde levensstijl belangrijk is en steeds meer mensen gaan bewuster om met hun gezondheid. Wij geloven dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn. GoHealth Clubs wil daarom alle drempels wegnemen die jou ervan weerhouden om te werken aan jouw gezondheid.

Wij vinden gebruiksgemak erg belangrijk. Met jouw persoonlijke chipkaart onthouden de volautomatische machines alles wat jij doet en is de training volledig af te stemmen op jouw wensen. Hiermee is sporten voor iedereen eenvoudig, of je nou ervaren bent of niet. GoHealth is hierdoor ook uitermate geschikt voor senioren. Je prestaties worden digitaal bijgehouden en zijn overzichtelijk terug te zien in de app.

Daarnaast geloven wij in efficiëntie. Onze training duurt slechts 35 minuten. Deze kan zo intensief afgestemd worden als jij wilt. Tijdens openingstijden kun je op ieder moment sporten. Hiermee is sporten dus prima te combineren met een volle agenda. Ten slotte vinden wij persoonlijke aandacht en service erg belangrijk. Onze deskundige life style coaches helpen bij het samenstellen van een plan op maat om jouw doel te bereiken en jou gaandeweg te motiveren en begeleiden.

Jouw training op maat

We starten altijd met een kennismaking en een gratis proefles. Hier gaan we dieper in op jouw werkelijke situatie en jouw wenselijke situatie. Met onze weegschaal meten we vervolgens o.a. je gewicht, vetpercentage en spiermassa zodat we een startpunt hebben. Samen stellen we jouw persoonlijk trainingsplan op. Tijdens je trainingsfase hebben we tussenmetingen om je voortgang te controleren en je plan eventueel aan te scherpen. Aan het einde van je fase is de eindmeting om te zien wat jouw resultaat is t.o.v. je eerste meting. Dan starten we weer een nieuw trainingsplan om je lichaam een nieuwe prikkel te geven.

Efficiënt, gemakkelijk en veilig

Bij inschrijving krijg je een persoonlijke chipkaart waarmee je inlogt op onze hoogwaardige apparatuur. Doordat de toestellen zich automatisch instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Je kunt geen oefening fout doen. Onze training is dus uitermate geschikt voor senioren.

Met onze volautomatisch fitness-cirkel train je efficiënt afwisselend je uithoudingsvermogen en spierkracht. Je spendeert telkens 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardiotoestellen. Je hebt telkens 30 seconde om door te schuiven naar het volgende toestel. De totale workout duurt hiermee slechts 35 minuten. Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd. Dit zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat. Ten slotte is er altijd ten minste één coach aanwezig om jou te begeleiden bij je training. Wij helpen je daarnaast te motiveren om je doel te bereiken en begroeten je altijd met een glimlach.

Spreekt deze manier van trainen jou aan? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen contact opnemen om een gratis proefles te plannen.

 

Hoe het begon

GoHealth Clubs is in maart 2017 gestart in Vlaardingen. Al snel, in november 2017, volgende een tweede vestiging in Rotterdam. In mei 2018 werd een derde vestiging in franchise, in Rijnsburg geopend. We verwachten de komende jaren nog veel meer vestigingen in franchise te gaan openen. De reden is dat we zien in omzet en dat blijkt uit onderzoek dat klanten enthousiast zijn over onze aanpak. De vraag uit de markt is duidelijk en in die behoefte gaan we voorzien.

Onze uitgangspunten, want beloofd is beloofd!

Al onze bevlogen personal coaches zijn gecommitteerd om altijd de volgende uitgangspunten te hanteren zodat we als organisatie zeker zijn van veel echte enthousiaste klanten.
- Wij geven je altijd de nodige aandacht om je gestimuleerd te voelen
- Wij kennen je persoonlijk en jouw doel is ons doel
- Wij stimuleren je vanuit een positieve basis
- Wij werken uitsluitend met de allerbeste apparatuur
- Wij bieden je een plezierige en nette omgeving

Daarom kiezen steeds meer klanten voor GoHealth Clubs?

Slechts 2 x per 10 dagen 35 min. trainen
15 x meer resultaat dan in reguliere sportschool
Veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen
Persoonlijke chipkaart; toestelinstellingen automatisch geladen
Hét alternatief voor de normale sportschool

Circuittraining

Bij GoHealth Clubs werken we uitsluitend met de beste apparatuur. De fitness toestellen staan gekoppeld opgesteld, ook wel “het circuit” genoemd. De apparatuur herkent jou voordat je begint zodat zithoogte, gewicht, tijdsduur en weerstand en het hele programma altijd en precies goed voor je ingesteld staat. Zo werk je in korte tijd, zeer efficiënt op het juiste niveau aan echte fitheid. Natuurlijk, er zijn vele boeken over geschreven en studies voor gedaan, maar die uitleg willen we je hier besparen. We nodigen je wel graag uit om te komen kijken en het echte verschil gewoon eens te ervaren.

Hoe gaan we te werk

Wij beginnen altijd met een eerste kennismaking. Daarbij zijn we geïnteresseerd in jou. Daarbij komen onder andere de volgende vragen aan bod:
- Wat is jouw huidige leefstijl? Hoe vaak sport je?
Wat eet je zoal?
- Rook je?
- Wat is jouw lengte, gewicht en BMI?
- Wat zou je eigenlijk willen?
- Kunnen we dat concreter maken?
- Hoe kunnen we dat gaan bereiken en op welke termijn?

Met deze vragen leren we je snel een beetje beter kennen om vervolgens een week aan de slag te gaan zodat jij voor jezelf goed kunt bepalen of je een switch naar een betere leefstijl en een fitter lichaam gaat maken.

Wil je graag een kennismaking? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

 

  • * velden zijn verplicht.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING