Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Over GoHealth

Wij geloven dat regelmatig bewegen altijd bijdraagt aan een fitter gevoel. Bewegen is bij ons dan ook altijd het vertrekpunt. Zodra je een fitter gevoel hebt krijg je meer energie en voel je je ook sterker. Vandaaruit kun je met plezier ook aan gezondere voeding gaan denken en ook dat versterkt dan weer het gevoel van een algeheel welbevinden. Het stimuleren, motiveren en begeleiden van klanten naar een fitter gevoel en een gezondere leefstijl is onze passie. Daar werken we aan met een team van bevlogen personal coaches en met de allerbeste apparatuur.

Hoe het begon

GoHealth Clubs is in maart 2017 gestart in Vlaardingen. Al snel, in november 2017, volgende een tweede vestiging in Rotterdam. In mei 2018 werd een derde vestiging in franchise, in Rijnsburg geopend. We verwachten de komende jaren nog veel meer vestigingen in franchise te gaan openen. De reden is dat we zien in omzet en dat blijkt uit onderzoek dat klanten enthousiast zijn over onze aanpak. De vraag uit de markt is duidelijk en in die behoefte gaan we voorzien.

Onze uitgangspunten, want beloofd is beloofd!

Al onze bevlogen personal coaches zijn gecommitteerd om altijd de volgende uitgangspunten te hanteren zodat we als organisatie zeker zijn van veel echte enthousiaste klanten.
- Wij geven je altijd de nodige aandacht om je gestimuleerd te voelen
- Wij kennen je persoonlijk en jouw doel is ons doel
- Wij stimuleren je vanuit een positieve basis
- Wij werken uitsluitend met de allerbeste apparatuur
- Wij bieden je een plezierige en nette omgeving

Daarom kiezen steeds meer klanten voor GoHealth Clubs?

Slechts 2 x per 10 dagen 35 min. trainen
15 x meer resultaat dan in reguliere sportschool
Veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen
Persoonlijke chipkaart; toestelinstellingen automatisch geladen
Hét alternatief voor de normale sportschool

Circuittraining

Bij GoHealth Clubs werken we uitsluitend met de beste apparatuur. De fitness toestellen staan gekoppeld opgesteld, ook wel “het circuit” genoemd. De apparatuur herkent jou voordat je begint zodat zithoogte, gewicht, tijdsduur en weerstand en het hele programma altijd en precies goed voor je ingesteld staat. Zo werk je in korte tijd, zeer efficiënt op het juiste niveau aan echte fitheid. Natuurlijk, er zijn vele boeken over geschreven en studies voor gedaan, maar die uitleg willen we je hier besparen. We nodigen je wel graag uit om te komen kijken en het echte verschil gewoon eens te ervaren.

Hoe gaan we te werk

Wij beginnen altijd met een eerste kennismaking. Daarbij zijn we geïnteresseerd in jou. Daarbij komen onder andere de volgende vragen aan bod:
- Wat is jouw huidige leefstijl? Hoe vaak sport je?
Wat eet je zoal?
- Rook je?
- Wat is jouw lengte, gewicht en BMI?
- Wat zou je eigenlijk willen?
- Kunnen we dat concreter maken?
- Hoe kunnen we dat gaan bereiken en op welke termijn?

Met deze vragen leren we je snel een beetje beter kennen om vervolgens een week aan de slag te gaan zodat jij voor jezelf goed kunt bepalen of je een switch naar een betere leefstijl en een fitter lichaam gaat maken.

Wil je graag een kennismaking? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

  • * velden zijn verplicht.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING