Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Over GoHealth Clubs

Een gezonde levensstijl is belangrijk; steeds meer mensen gaan bewuster om met hun gezondheid. Wij geloven dat een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom nemen wij de drempels weg, zodat onze klanten snel en effectief kunnen werken aan hun gezondheid. We zetten in op gebruiksgemak, efficiëntie en persoonlijke aandacht. Met onze vijf beloftes als rode draad in ons concept.

1. We kennen je persoonlijk: jouw doel is ook ons doel.
2. We werken met de beste appratuur in circuit opstelling.
3. We zorgen voor resultaat met behulp van persoonlijke begeleiding.
4. We stimuleren iedereen met een brede glimlach.
5. We bieden je een schone, veilige en ontspannen omgeving.

Wat leden over ons vertellen op basis van doorlopend onderzoek

Trainen bij GoHealth Clubs

We laten je altijd eerst kennismaken met het concept. Tijdens deze kennismaking gaan we dieper in op jouw huidige leef-, sport- en eetgewoontes en je doelstellingen. We berekenen je gewicht, vetpercentage en spiermassa, en gebruiken dit als startpunt. Samen stellen we vervolgens jouw persoonlijke trainingsplan op en gaan we aan de slag. Wil je door? Dan monitoren we je trainingsplan continu met tussenmetingen, zodat je voortgang wordt bijgehouden en je trainingsplan kan worden aangescherpt. Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd: ideaal voor je motivatie, plezier en trainingsresultaat. Al jouw prestaties worden in de GoHealth app bijgehouden en ook dat stimuleert je bij het behalen van jouw doelstellingen.

Met je persoonlijke GoHealth wearable log je in op alle toestellen, die vervolgens automatisch ingesteld worden op jouw lichaam. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele blessures. Is het einde van je fase in zicht? Dan doen we een eindmeting en vergelijken we de resultaten met je startpunt. Op basis hiervan stellen we een nieuw trainingsplan op om je lichaam een nieuwe prikkel te geven.

Het ontstaan van GoHealth Clubs

We zijn in maart 2017 gestart in Vlaardingen, waarna al snel – in november – een tweede vestiging in Rotterdam is geopend. In mei het jaar erop gingen de deuren open van een derde vestiging, een franchise in Rijnsburg. Nieuwe clubs in Ridderkerk, Oegstgeest en Amsterdam volgden snel in 2019 en voor 2020 voorzien we minimaal 6 nieuwe locaties. We streven ernaar de komende jaren nog meer franchisevestigingen te open. Onderzoek laat namelijk zien dat onze klanten erg enthousiast zijn over onze manier van trainen.

GoHealth Clubs

  • Slechts 30 minuten per keer actief bezig
  • 15x meer resultaat dan in reguliere sportscholen
  • Veiligste manier van bewegen: je kunt geen oefening fout doen
  • Persoonlijke chipkaart voor het automatisch instellen van apparaten
  • Hét efficiënte en laagdrempelige alternatief voor reguliere sportscholen

Kennismaking met ons concept? Meld je dan aan voor een gratis proefweek!

  • * velden zijn verplicht.

GoHealth biedt een laagdrempelige manier van het werken aan je gezondheid aan voor iedereen. Hierbij staan gebruiksgemak, efficientie en persoonlijke aandacht centraal. Vindt één van onze clubs bij jou in de buurt in Amsterdam, Oegstgeest, Ridderkerk, Rijnsburg, Rotterdam en Vlaardingen.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met het ons 12 weken programma!