Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

GoHealth Clubs ondersteunt je actief bij het behalen van jouw doelen

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of sterker worden? Of gewoon een gezondere leefstijl hanteren en meer energie krijgen in het dagelijks leven? Jij bepaalt jouw doelen. GoHealth Clubs stimuleert je om deze doelen daadwerkelijk te behalen. Dit doen we met behulp van de juiste apparatuur, op maat gemaakte programma's en persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke begeleiding in de vorm van lifestylecoaching

Bij GoHealth Clubs helpen we jou altijd bij het behalen van jouw doelen. Dit doen we met lifestylecoaching: een personal coach die je elke week opnieuw motiveert en stimuleert om met steeds meer plezier toe te werken naar jouw einddoel. Samen zorgen we ervoor dat je jouw doelstelling ook daadwerkelijk realiseert.

Enthousiaste en deskundige personal coaches

Apparaten in een grote hal, waar klanten lukraak oefeningen op doen en af en toe een medewerker van de sportschool aanspreken. We kennen het helaas allemaal. Bij GoHealth Clubs is het heel anders: onze personal coaches zijn enthousiast en deskundig, en stellen met elke klant een plan op maat op. We zorgen ervoor dat de apparaten op jou staan ingesteld en houden je voortgang nauwgezet bij. Zo kunnen we jouw programma direct bijstellen op basis van je progressie.

Zonder motivatie geen prestatie

De lifestylecoaching is een van onze unieke pijlers en daarmee de sleutel tot jouw succes. We willen je motiveren, elke week opnieuw. Zo blijf je enthousiast toewerken naar jouw doel. Juist dat enthousiasme is onze eigen doelstelling: daarom doen we er alles om je met plezier te begeleiden naar een fitter en gezonder leven, met een sterker lichaam en een frissere geest.

5 reden om te lid te worden van GoHealth Clubs

Ieder jaar worden vele duizenden enthousiaste klanten in meerdere GoHealth Clubs met succes begeleid. Hoe? Dat doen we met behulp van onze vijf beloftes.

1. We kennen je persoonlijk: jouw doel is ook ons doel.

Met zorgvuldig opgestelde programma’s, oprechte interesse en uitgebreide kennis maken we van jouw doel ons doel.

2. We werken met de beste apparatuur in circuit opstelling.

​​Met de Milon Cirkel of het Technogym Biocircuit circuittraining train je slechts 30 minuten per keer. De automatisch ingestelde apparatuur helpt je bij het behalen van jouw doel: met een rendement dat tot 15 keer beter is. Ideaal bij een volle agenda.

3. We zorgen voor resultaat met behulp van persoonlijke begeleiding.

Lifestylecoaching is hét ingrediënt voor succes: onze personal coaches stimuleren je van begin tot eind en zorgen ervoor dat jij jouw doelstellingen realiseert.

4. We stimuleren iedereen met een brede glimlach.

Een glimlach kost niets, maar geeft veel. We zorgen voor positieve energie, zodat je gemotiveerd bent en blijft tijdens elke training.

5. We bieden je een schone, veilige en ontspannen omgeving.

Werken aan je doelen doe je nog beter in een schone omgeving die uitnodigend en overzichtelijk ingedeeld is. Voor beginners en doorgewinterde sporters.

Start met Lifestylecoaching bij GoHealth Clubs

  • * velden zijn verplicht.

GoHealth biedt een laagdrempelige manier van het werken aan je gezondheid aan voor iedereen. Hierbij staan gebruiksgemak, efficientie en persoonlijke aandacht centraal. Vindt één van onze clubs bij jou in de buurt in Amsterdam, Oegstgeest, Ridderkerk, Rijnsburg, Rotterdam en Vlaardingen.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met het ons 12 weken programma!