Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

GoHealth Clubs ondersteunt je actief bij het behalen van jouw doelen

Wil jij afvallen of in bredere zin een gezondere leefstijl gaan volgen? Wil je fitter of sterker worden? Een betere conditie, meer energie en je gewoon beter en frisser voelen? Het is jouw keuze. Jij bepaalt jouw doelen. Dat staat voorop. GoHealth Clubs biedt je voor het behalen van jouw doelen niet alleen de faciliteiten, programma's en apparatuur om daar werk van te maken, maar ook de zo belangrijke persoonlijke begeleiding.

Lifestylecoaching bij GoHealth!

De persoonlijke coach bij GoHealth helpt jou bij het behalen van jouw doelen. We noemen dat lifestylecoaching bij GoHealth. Deze persoonlijke begeleiding maakt vaak het grote verschil. De persoonlijke coach bij GoHealth vertelt je namelijk niet wat je allemaal wel en niet moet doen, nee, omgekeerd, de persoonlijke coach laat jou zelf ontdekken hoe je keuzes mag en kunt maken en weet je week in en week uit te motiveren en te stimuleren om met steeds meer plezier te werken aan jouw doelen. Zo zorgt de persoonlijke coach dat jij jouw doelen ook daadwerkelijk realiseert.  

Bevlogen en deskundige personal coaches

Bij een reguliere sportschool in ouderwetse stijl staan vaak vele apparaten in een grote hal en klanten hangen en trekken daar willekeurig aan wat toestellen. Af en toe spreken klanten een medewerker van de sportschool, maar, helaas, daar blijft het meestal ook bij.

Hoe anders is het bij GoHealth Clubs.
Ons team van bevlogen en deskundige personal coaches stemt met iedere klant een persoonlijk plan op. Ze zorgen dat de apparaten altijd ingesteld staan op jouw specifieke situatie passend bij jouw doelen. Bij GoHealth geldt altijd een programma op maat. Iedere voortgang wordt zorgvuldig bijgehouden en zodra wenselijk wordt het programma op jouw voortgang verder afgestemd en bijgesteld. Dit gebeurt door prestaties zorgvuldig te meten en doorlopend te evalueren. Het enthousiasme en de deskundigheid van de bevlogen coaches werkt als een aanstekelijke motivatie.
Zonder motivatie is er immers ook geen prestatie en zonder prestatie geen realisatie.
De lifestylecoaching bij GoHealth is dan ook een uniek onderscheidend belangrijk element in het succes van onze aanpak. Het coachen is eerlijk gezegd, de sleutel tot jouw persoonlijk succes.

Enthousiaste klanten

Wij werken uitsluitend voor enthousiaste klanten. Als klanten niet enthousiast zijn, dan ligt dat niet aan de klant, maar aan ons. Het is dan ook het ultieme doel  van iedere GoHealth personal coach om te zorgen dat jij enthousiast bent. Om jou enthousiast te krijgen zullen we alles in het werk stellen om jou met plezier te begeleiden naar een sportiever, fitter en gezonder leven met als resultaat en sterkere, gezondere en frissere geest en lichaam. Jouw enthousiasme is onze doelstelling.
En wij zijn bij GoHealth nogal doelgericht :)! 
(Maar dat zal je inmiddels niet verbazen.)

Daarom kiezen steeds meer klanten voor GoHealth Clubs?

In minder dan 1 jaar hebben we bij GoHealth Clubsal meer dan 1.000 enthousiaste klanten op weg geholpen. Wat maakt, dat steeds meer klanten kiezen voor GoHealth Clubs?

Wij geven je altijd de nodige aandacht om je gestimuleerd te voelen.
Lifestylecoaching is immers de sleutel tot jouw succes.

Wij kennen je persoonlijk en jouw doel is ons doel.
Met zorgvuldig opgestelde doelen en oprechte kennis en persoonlijke interesse maken we van jouw doel ons doel en werken daar samen met veel plezier aan. 

Wij stimuleren je vanuit een positieve basis.
Zonder motivatie is er immers ook geen prestatie en zonder prestatie geen realisatie.

Wij werken uitsluitend met de allerbeste apparatuur.
Door gebruik te maken van de Milon Cirkel of het Technogym Bio-Circuit hoef je slechts 2 x per 10 dagen 35 minuten te trainen. De toestelinstellingen (gewicht, zithoogte en weerstand etc.) staan altijd automatisch ingesteld. Deze apparatuur zorgt antoonbaar voor meer resultaat dan training op losse willekeurige, zelf in te stellen apparaten. Het rendement is tot 15x beter!

Wij bieden je een plezierige en nette omgeving.
Een schone, nette, goed onderhouden ruimte, overzichtelijk en uitnodigend voor zowel de beginnende sporter van jong en oud alsook voor de doorgwinterde fanatieke fitness fanatici.

Waarom zou jij ook kiezen voor GoHealth Clubs?

GoHealth Clubs is dus niet een gewone sportschool. Zeker niet. Wij helpen je om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Afvallen, een gezondere leefstijl, een fitter lichaam? Your wish is our command. Bij GoHealth Clubs ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om te zorgen dat jij jouw doelstellingen ook echt weet te behalen. Start vandaag nog met een gratis proefweek of laat je persoonlijk adviseren hoe jij het beste aan jouw doelen kunt gaan werken.

Start met Lifestylecoaching bij GoHealth Clubs

  • * velden zijn verplicht.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING