Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Slecht nieuws, wat een persconferentie!

Geplaatst op 24-04-2020

Lieve allemaal,

Voor ons en voor vele anderen was de persconferentie een grote teleurstelling dinsdagavond de 21ste april.

Wij waren er helemaal klaar voor en hebben alles ingericht op de 1,5-metersamenleving volgens de protocollen van NL actief, zodat jullie weer veilig konden gaan sporten. Helaas is door de overheid besloten dat we genoodzaakt zijn om nog meer geduld te hebben.

Wat houdt dit in voor de volgende incasso?
Vorige maand hebben wij een e-mail aan jou gestuurd zodat je zelf kon aangeven hoe jij wil dat wij omgaan met betrekking tot incasso en compensatie. Wij proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan binnen de kaders die daarvoor gelden. Minister Koolmees roept alle leden in Nederland op tijdens de sluiting om wel lidmaatschapsgeld te blijven betalen. Dit betekent dat wij de volgende incasso die aan het einde van deze maand gepland staat ook weer gaan uitvoeren. 

Bij wie we afgelopen maand wel een incasso hebben laten plaatsvinden, zullen we de incasso wederom uitvoeren, tenzij we een tegenbericht ontvangen. Aan alle leden die gewoon doorbetalen zullen wij direct na de opening snel een passende compensatie voorstellen. Voor de leden die gekozen hebben om het contract op te schorten, zullen wij dat doen tot we weer open mogen, tenzij wij tegenbericht ontvangen. 

Wij respecteren ieders keuze hierin. Wij zijn jullie erg dankbaar voor jullie begrip in deze uitermate moeilijke tijden.

Uiteraard blijven wij jullie stimuleren en motiveren om actief en gezond bezig te blijven door middel van de filmpjes, trainingen in de app en de voedingsadviezen in de Vytal app!

We missen jullie enorm en kijken uit naar het moment dat onze deuren weer open mogen!
 

Deel dit bericht:

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!