Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

GoHealth publiceert ervaringen van leden voor leden

Geplaatst op 08-10-2020

Als eerste club in Nederland publiceert GoHealth Clubs de enthousiaste verhalen van haar leden die met het onderoek via Feedback4Sports zijn en worden verzameld.

Wil jij ook weten wat andere leden ervaren? Lees dan dagelijks de ervaringen van leden voor leden.

Publicatiebeleid Feedback4Sports verhalen

Fitnessclubs die gebruik maken van Feedback4Sports hebben de mogelijkheid om de verhalen (door de klant geschreven toelichting bij het onderzoek, bestaande uit minimaal 10 woorden) te delen op hun website en websites van derden. Fitnessclubs bepalen zelf welke verhalen zij wel of niet tonen. Ondanks dat Feedback4Sports adviseert vooral verhalen van ambassadeurs te tonen en overige verhalen te gebruiken voor interne verbetering, heeft Feedback4Sports geen invloed op de keuze die fitnessclubs hierin maken.

Betrouwbaar beeld door gecontroleerde gemiddelde score van echte klanten

Het gemiddelde rapportcijfer dat wordt getoond bij de verhalen is gebaseerd op alle verhalen van de afgelopen 6 maanden die de deelnemende fitnessclub uit alle onderzoeken heeft ontvangen. Zo zorgt het beleid van Feedback4Sports ervoor dat er altijd een betrouwbare, representatieve en gemiddelde score wordt getoond van echte klanten van de club. Publicatie van nepreacties (zowel positief alsook negatief) is via Feedback4Sports dus uitgesloten.

 

Deel dit bericht:

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!