Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Here we GoHealth again - 1 juli volledig open

Geplaatst op 26-06-2020

Sinds half mei zijn we al met veel leden druk buiten aan het sporten en nu is het eindelijk zo ver. 

Vanaf 1 juli mogen wij jou weer welkom heten binnen onze muren. 

Wij hopen dat jij daar net zo blij om bent als wij. Eindelijk kun je weer actief werken aan een betere vitaliteit en een hogere weerstand en wij staan te popelen om je weer te begeleiden. Wij hebben jullie vreselijk gemist.

Aanpassingen om veilig te sporten

Je bent het misschien al een beetje gewend maar veel dingen zijn net even anders als voor de crisis. Ook wij hebben een aantal aanpassingen gemaakt om vooral te zorgen dat je met veel plezier en ook volledig veilig kunt sporten. 

Reserveren 
Om het zo comfortabel mogelijk te maken, boek je vooraf een tijdslot waarbinnen je start met jouw training. Zo voorkomen we een te grote drukte. Je wordt verzocht vooraf een tijdslot te reserveren. Dit tijdslot kan op meerdere manieren worden geboekt, via de GoHealth app (2 dagen tot 2 minuten vooraf te boeken), of telefonisch of door het direct aansluitend na de training even door te geven. Ook direct voor de training is dat ter plaatse dus mogelijk en zo ben je dus altijd op ieder moment welkom, maar je helpt ons en jezelf door het wat ruimer vooraf aan te geven.

Wat te doen bij binnenkomst
Graag geven we kort uitleg hoe we jou zo goed mogelijk weer welkom heten bij binnenkomst: 

  • Wacht tot een coach je komt halen. Bij drukte kan het zijn dat je heel even buiten even moet wachten
  • Desinfecteer ondertussen je handen
  • Onze coach stelt wat vragen over jouw gezondheid en meet eventueel jouw temperatuur
  • Gebruik een grote handdoek die je zelf mee neemt
  • Volg aanwijzingen van jouw coach op


Registreren
Eenmaal binnen was het al gebruikelijk om je ook te registreren. Tik de lezer aan met jouw polsbandje is alles wat we vragen, maar nu ook echt verplicht (we hekelen dit woord ). Zo staat het in protocol en het is ook oh zo begrijpelijk. Laten we dit allen echt goed doen. Het helpt ons overigens ook jou beter te begeleiden. Ook dat leggen we – in de clubs - graag uit.

Gebruik kleedkamers
Wij vragen je zoveel mogelijk al omgekleed bij ons binnen te stappen. Gebruik van kleedkamers en douches is overigens wel toegestaan maar alleen indien echt noodzakelijk. Moet je na het sporten bijvoorbeeld direct door naar het werk dan kun je natuurlijk gebruik maken van de douches. Geen enkel probleem.

Anderhalve meter
Conform protocol zullen we werken volgens de 1,5 meter regels. Om dat zo eenvoudig mogelijk te maken is er duidelijke belijning aangebracht en jouw coach legt waar nodig verder uit. Zoals jullie echter al weten stonden de apparaten bij GoHealth Clubs bijna allemaal al op 1,5 meter afstand van elkaar.  We hebben nog een beetje extra verschoven waardoor de juiste afstand nu overal van toepassing is.

Schoner dan schoon
Ook is al lang bekend dat wij onze clubs zo goed mogelijk schoon houden. In verband met Corona en het protocol gaan we daar nu nog intensiever aandacht aan geven. Wij maken zeer regelmatig alles extra schoon, denk aan toiletten, kleedkamers, handvaten, schermen etc.

Ook jouw hulp is nodig
Het Corona-virus bestrijden doe je samen en dat geldt ook voor het schoonmaken van de apparaten waarmee je traint. Wij zorgen dat bij ieder apparaat desinfectiemiddel staat en schone doekjes liggen. De wisseltijd tussen de apparaten is aangepast van 30 naar 45 seconden en dat maakt dat je voordat je een toestel gebruikt, in circa 15 seconden zelf de handgrepen en contactpunten extra schoon kunt maken. Zo hou je zelf alles ook altijd goed onder controle. 

Ventilatie
De klimaatsystemen bij GoHealth zijn ook behoorlijk veel beter dan wat strikt noodzakelijk is. Deze systemen staan op 100% verversing wat betekent dat alle lucht van buiten naar binnen wordt gehaald en er geen “hergebruik” van binnen-lucht is.

NLActief
Alle GoHealth Clubs zijn aangemeld bij NLActief en volgen dus ook het zorgvuldig opgestelde protocol. 

Persoonlijke afstemming
Nu we weer open mogen kunnen we ook persoonlijk afstemmen of en hoe we jou op maat kunnen compenseren. Ongeveer 60% van de leden heeft al aangegeven geen compensatie, maar vooral continuïteit te wensen. Deze helden van GoHealth horen op onze “Wall-of-Fame” en worden op de club persoonlijk bedankt met een passend geschenk. Ongeveer 25% van de leden heeft aangegeven graag na opening persoonlijk af te willen stemmen hoe we de corona schade met elkaar kunnen reduceren. Wij gaan graag met deze groep in gesprek en we komen er samen zeker passend uit. Tot slot heeft circa 15% de betaling gestaakt en het lidmaatschap opgeschort. Wij zullen voor deze groep de incasso nu weer opstarten en de nieuwe data van het abonnement binnenkort communiceren.

Dit zullen we nooit vergeten
Wij zijn alle leden ongekend dankbaar voor de loyale opstelling en respecteren en waarderen ieders keuze. Zonder jullie - onze helden - was voortzetting van de club eigenlijk feitelijk onmogelijk geweest. 

GoHealth Clubs is er dus niet alleen voor jullie, maar ook dankzij jullie. Dit zullen we nooit vergeten!


 

Wij zijn zo blij dat we weer open mogen. Laten we er samen een succes van maken en zorgen dat we ook open kunnen blijven.

Deel dit bericht:

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!