Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

GoHealth Rijnsburg viert eerste verjaardag

Geplaatst op 01-05-2019

Precies een jaar geleden opende GoHealth Rijnsburg haar deuren. Met de nodige trots en dankbaarheid kijken we terug op het eerste jaar.

Trots
Trots omdat we wisten dat circuit training in een schone, nette en niet te grootschalige club met echte persoonlijke begeleiding voor velen precies invult waar de reguliere grootschalige fitnesscentra niet in voorzien. Trots omdat iets weten nog niet hetzelfde is als het daadwerkelijk waarmaken. Trots dus omdat we wat we wisten ook echt hebben kunnen waarmaken!

Dankbaar
Ja, zeer dankbaar omdat onze klanten, leden, enthousiastelingen, ambassadeurs zeer trouw en vol enthousiasme gemiddeld 2 x per 10 dagen komen trainen. Dankbaar ook om de positieve reacties die we bijna dagelijks mogen ontvangen. Dankbaar voor het enthousiasme, de feedback en de gezelligheid. Dank ook voor de vele kilo’s die we hebben doen verdwijnen. Dank, veel dank.

Feest
Reden dus om feest te vieren en feest vier je met vrienden en vriendinnen. Met de club en de club, dat ben jij! Mei wordt een feestmaand vol met slingers, cadeautjes, verrassingen en we bieden ruimte, tijd en mogelijkheden om vrienden en vriendinnen, familie en bekenden mee naar jouw en onze club te nemen. Feest vier je immers met je vrienden!

Vanaf 1 mei vertellen we je graag meer over wat we in onze mei feestmaand zoal gaan bieden. Leuker kunnen wij het dus wel maken :)! Met elkaar en voor elkaar.

Deel dit bericht:

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!