Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Alles over Katwijk:

Geplaatst op 23-08-2018

Go!Health Clubs: fit en gezond in 35 minuten.

Begin mei van dit jaar openden Robert en Hilde Roggeveen hun vestiging Go!Health Clubs aan het Remiseplein in Rijnsburg. Geen dertien in een dozijn sportschool of fitnesscentrum, maar één met een bijzonder concept. Persoonlijke begeleiding bij programma's op maat voor elke cliënt is de kracht van het nog jonge bedrijf.

Door: Piet van Kampen uit "Alles over Katwijk" - bekijk ook het originele artikel.

Het ondernemersechtpaar is enthousiast over hetgeen zij de cliënten in alle leeftijden kunnen aanbieden. 'Mensen die in principe niet zo makkelijk naar een sportschool gaan, komen graag naar ons toe. Het gaat allemaal in een persoonlijke sfeer met begeleiding op 'maat' noemt Robert een van de sterke punten van het bedrijf. 'Wij willen onderscheidend zijn ten opzichte van andere sportscholen en fitnesscentra. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf, werken niet met spiegels en de mensen kunnen zich bij ons op hun gemak voelen.' 

Persoonlijk circuit

Go!Health Clubs is met haar concept uniek in de regio. 'Wij behoren bovendien bij de eersten in Europa met deze allernieuwste toestellen van Technogym en een computerprogramma dat op elke klant persoonlijk wordt ingesteld. De klant krijgt een polsbandje om en er kan worden ingelogd. De toestellen, de zitting, de houding, weerstand en gewicht, de duur van de oefening, alles is maatwerk voor de klant, maar staat direct volautomatisch ingesteld. Noem het een persoonlijk circuit waar op alle verschillende toestellen de diverse oefeningen in 35 minuten worden afgewerkt. Het gaat allemaal volautomatisch' licht Hilde toe. 'Onze begeleiding kan daardoor ook volledig gericht zijn op het ondersteunen van klanten' geeft zij aan waardoor wij onze klanten echt kennen en zo ook echt op een leuke manier kunnen stimuleren. Ook even op het gemak een gratis kopje koffie drinken geeft een gevoel van het 'thuis voelen' in de ruimte waar werken aan gezondheid, conditie en gezelligheid hand in hand gaan. Het bedrijf kent diverse trainingsprogramma's waaruit de klant op basis van een advies een keuze kan maken.

Go!Health Clubs is centraal gelegen aan het Remiseplein en het parkeren vlak voor de deur is gratis. Voor meer informatie bekijk de pagina van GoHelath Clubs Rijnsburg.

Deel dit bericht:

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!