Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Meest recente nieuws

Geplaatst op: 31-05-2020

Go!Outdoor is genieten in de zon

Vanaf het moment dat de de eerste versoepelingen van de lock-down ruimte boden om buiten te gaan trainen zijn alle GoHealth clubs direct gestart met het verzorgen van de inmiddels bekende Go!Outdoor trainingen. Deze - circuit training in de zon - ...

Geplaatst op: 22-05-2020

Actieve leefstijl noodzakelijk

Column Erik Scherder - Actieve leefstijl noodzakelijk in strijd tegen COVID-19 (en de virussen hierna!) Toen na weken de atletiekbaan van Papendal weer openging, maakte het NOS-Journaal een item met Daphne Schippers. Het geluk dat ze eindelijk weer kon g...

Geplaatst op: 13-05-2020

Goed nieuws, Go!Outdoor van start

Goed nieuws voor de leden van GoHealth Clubs en eigenlijk voor heel Nederland!  Go!Outdoor van start en clubs open per 1 juni of uiterlijk 1 juli? "We can Go! for a better lifestyle" en we zijn inmiddels al begonnen met outdoor trainingen ...

Oudere berichten

GoHealth Club Vlaardingen opent haar deuren

Niet op een afgelegen industrieterrein maar gelegen aan de rand van een winkelcentrum, naast de Jumbo supermarkt, in hartje Vlaardingen Holy werd sinds eind februari 2017 hard gebouwd aan het winkelpand op De Loper 1. Op basis van een speciaal fris en moder...

GoHealth Club Vlaardingen blijkt groot succes

GoHealth Vlaardingen is geopend in maart 2017 en in september 2017 zijn er al zo veel enthousiaste klanten dat we van een zeer succesvolle start kunnen spreken. "Het is altijd spannend een nieuwe club te openen. Het is nog spannender een nieuw ...

Tweede club is een feit: GoHealth Rotterdam

Hartje stad, in de stad zonder hart, maar wel hartverwarmend om via dit bericht aan te kunnen kondigen dat de tweede GoHealth Club morgen haar deuren zal openen aan de Posthoornstraat 25 te Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Outdoor BootcampStart nu met de Outdoor Bootcamp van 6 weken!