Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Meest recente nieuws

Geplaatst op: 20-06-2020

Een beweegnorm opleggen is een lastige...

Neurowetenschapper Erik Scherder: 'We laten ons braaf anderhalve meter afstand voorschrijven, maar een beweegnorm opleggen is een lastige'. Lang voor corona was er al een pandemie, die van de ‘lichamelijke inactiviteit’. Die kost jaa...

Geplaatst op: 17-06-2020

Per 1 juli weer aan de slag

Per 1 juli weer aan de slag voor meer vitaliteit, hogere weerstand en een gezonde leefstijl. Wij zien enorm uit naar het heropenen van onze deuren. We zijn met veel leden al actief met Go!Outdoor, maar per 1 juli gaan - zeer waarschijnlijk - ook onze clu...

Geplaatst op: 31-05-2020

Go!Outdoor is genieten in de zon

Vanaf het moment dat de de eerste versoepelingen van de lock-down ruimte boden om buiten te gaan trainen zijn alle GoHealth clubs direct gestart met het verzorgen van de inmiddels bekende Go!Outdoor trainingen. Deze - circuit training in de zon - ...

Oudere berichten

GoHealth Club Vlaardingen opent haar deuren

Niet op een afgelegen industrieterrein maar gelegen aan de rand van een winkelcentrum, naast de Jumbo supermarkt, in hartje Vlaardingen Holy werd sinds eind februari 2017 hard gebouwd aan het winkelpand op De Loper 1. Op basis van een speciaal fris en moder...

GoHealth Club Vlaardingen blijkt groot succes

GoHealth Vlaardingen is geopend in maart 2017 en in september 2017 zijn er al zo veel enthousiaste klanten dat we van een zeer succesvolle start kunnen spreken. "Het is altijd spannend een nieuwe club te openen. Het is nog spannender een nieuw ...

Tweede club is een feit: GoHealth Rotterdam

Hartje stad, in de stad zonder hart, maar wel hartverwarmend om via dit bericht aan te kunnen kondigen dat de tweede GoHealth Club morgen haar deuren zal openen aan de Posthoornstraat 25 te Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met ons 12 weken programma!