Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Nieuwste blogs en vlogs

Geplaatst op: 23-08-2018

Alles over Katwijk: "Nieuwe sportschool in Rijnsburg"

Go!Health Clubs: fit en gezond in 35 minuten. Begin mei van dit jaar openden Robert en Hilde Roggeveen hun vestiging Go!Health Clubs aan het Remiseplein in Rijnsburg. Geen dertien in een dozijn sportschool of fitnesscentrum, maar één m...

Geplaatst op: 01-06-2018

GoHealth en Technogym in BodyLife

GoHealth en Technogym brengen circuittraining naar nieuw niveau. ‘Go for a better lifestyle’. Dit is de slogan van de nieuwe healthclub-keten GoHealth. Met reeds drie vestigingen en groeiaspiraties naar minimaal 25 vestigingen, timmeren ze me...

Geplaatst op: 13-03-2018

Robert & Hilde gaan voor de eerste franchisevestiging in Rijnsburg!

Reeds in 2017 hadden Robert en Hilde Roggeveen besloten dat ze heel graag zelfstandig ondernemer wilden worden met een eigen fitness-, sport- of lifestyle club. Een mooie en geschikte locatie hadden ze ook al op het oog en het concept van GoHealth sprak hen...

Oudere berichten

GoHealth Club Vlaardingen opent haar deuren

Niet op een afgelegen industrieterrein maar gelegen aan de rand van een winkelcentrum, naast de Jumbo supermarkt, in hartje Vlaardingen Holy werd sinds eind februari 2017 hard gebouwd aan het winkelpand op De Loper 1. Op basis van een speciaal fris en moder...

GoHealth Club Vlaardingen blijkt groot succes

GoHealth Vlaardingen is geopend in maart 2017 en in september 2017 zijn er al zo veel enthousiaste klanten dat we van een zeer succesvolle start kunnen spreken. "Het is altijd spannend een nieuwe club te openen. Het is nog spannender een nieuw ...

Tweede club is een feit: GoHealth Rotterdam

Hartje stad, in de stad zonder hart, maar wel hartverwarmend om via dit bericht aan te kunnen kondigen dat de tweede GoHealth Club morgen haar deuren zal openen aan de Posthoornstraat 25 te Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING