Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Nieuwste blogs en vlogs

Geplaatst op: 30-10-2018

Say yes, to less stress!

Sporten is een fantastisch medicijn tegen stress. Zonder negatieve bijwerkingen! Bij GoHealth Clubs komen veel mensen om verschillende redenen sporten. Een veel voorkomende reden is: “Ter reductie van stress”. Maar hoe werkt dat dan? Stres...

Geplaatst op: 23-10-2018

Meer dan de helft van de Nederlanders beweegt te weinig

Meer dan de helft van alle Nederlanders boven de achttien jaar zou te weinig bewegen. Uit onderzoek van I&O Research blijkt dinsdag dat 42 procent van de Nederlanders wel voldoende beweegt. In de publicatie van het onderzoeksbureau staat da...

Geplaatst op: 04-10-2018

Wat je bij GoHealth kan verwachten!

GoHealth Clubs is dus niet een gewone sportschool. Zeker niet. Wij helpen je om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Afvallen, een gezondee leefstijl of wat dan ook. Your wish is our command. Bij GoHealth Clubs ben je verzekerd van d...

Oudere berichten

GoHealth Club Vlaardingen opent haar deuren

Niet op een afgelegen industrieterrein maar gelegen aan de rand van een winkelcentrum, naast de Jumbo supermarkt, in hartje Vlaardingen Holy werd sinds eind februari 2017 hard gebouwd aan het winkelpand op De Loper 1. Op basis van een speciaal fris en moder...

GoHealth Club Vlaardingen blijkt groot succes

GoHealth Vlaardingen is geopend in maart 2017 en in september 2017 zijn er al zo veel enthousiaste klanten dat we van een zeer succesvolle start kunnen spreken. "Het is altijd spannend een nieuwe club te openen. Het is nog spannender een nieuw ...

Tweede club is een feit: GoHealth Rotterdam

Hartje stad, in de stad zonder hart, maar wel hartverwarmend om via dit bericht aan te kunnen kondigen dat de tweede GoHealth Club morgen haar deuren zal openen aan de Posthoornstraat 25 te Rotterdam.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING