Gratis Proefweek!

Claim nu!

Gratis Proefweek!

Claim nu!

Bedrijfsfitness

Ideaal voor werkgevers en werknemers

De voordelen voor werkgevers

Fitte en gezonde werknemers presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn enthousiaster naar je klanten en collega’s. Door aandacht te geven aan de vitaliteit van je werknemers, draag je bij aan de arbeidsproductiviteit en verlaag je verzuim. Een duidelijke win-win!

De voordelen voor werknemers

Een gezondere leefstijl, fitter lichaam en sterkere geest zijn fantastisch. Helemaal als je dit nog goedkoper kunt realiseren door een regeling met je werkgever.

Financieel voordeel

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee: het fiscale voordeel voor werknemers kan oplopen tot wel 50%!

Aangesloten bij bedrijfssport-organisaties

GoHealth Clubs werkt samen met de vier grootste bedrijfssport-organisaties van Nederland:

Een "eigen" bedrijfssport-regeling voor werknemers

Is jouw werkgever niet aangesloten bij een bedrijfssport-organisatie, maar wil jij met een groep collega's toch gebruikmaken van een bedrijfssport-regeling? Neem dan contact met ons op: we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en weten onze doelen doorgaans vaak te behalen.

Een "eigen" GoHealth Club

We zijn graag een gesprekspartner voor werkgevers of personeelsverenigingen met meer dan 250 sportieve werknemers. Een GoHealth Club in of naast je bedrijf behoort tot de mogelijkheden en kan in veel gevallen een zeer aantrekkelijk financieel plaatje opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfssport? Vul onderstaand formulier in.

  • * velden zijn verplicht.

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

Beweging als MedicijnStart nu met het ons 12 weken programma!