Gratis proefweek!

Claim hier!

Gratis proefweek!

Claim hier!

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is een ideale oplossing voor werkgever en werknemer!  

Voordeel voor werkgevers:
Fitte en gezonde werknemers presteren beter, zijn minder vaak ziek en zijn enthousiaster naar klant en collega. Aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim. Een duidelijke win-win!

Voordeel voor werknemers:
Een gezondere leefstijl en een fitter en sterker gevoel is fantastisch. Als dit door de een regeling met jouw werkgever ook nog goedkoper kan, dan staan alle lichten op groen!

Financieel voordeel

Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee. Het fiscale voordeel voor de medewerker kan oplopen tot wel 50%! Laat u nader informeren.

Aangesloten bij bedrijfsfitness-organisaties

GoHealth Clubs werkt samen met de 4 grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland:

Intenz Gezondheidsplan zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness via het High Five Fitness Netwerk, waarbij uw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR wel oplopen tot 50% van de abonnementskosten. Ook verzorgt Intenz Gezondheidsplan de volledige administratie en krijgt u een gezondheidsportaal.

Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness.
In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnessabonnement, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordeling.


Met onze fitnesspartners hebben wij goed contact, zodat we als het nodig is via korte lijnen met ze kunnen communiceren. Ook hebben we regelmatig leuke acties die we samen met alle partners en de deelnemende bedrijven inzetten voor nog meer enthousiaste bedrijfsfitness leden. Daar is het om te doen: zoveel mogelijk sportdeelnemers voor een gezonde werk- en sportcultuur!


Bevlogenheid en inzetbaarheid van mensen kun je bevorderen. Holland Fit levert graag professionele support. Met aantrekkelijk aanbod, een multidisciplinaire aanpak en een betrokken team van professionals lukt dit vaak.

Een "eigen" bedrijfsfitness-regeling

Is jouw werkgever niet aangesloten bij een bedrijfsfitness organisatie, maar wil jij met een groep collega's toch gebruik maken van een bedrijfs-fitness-regeling. Neem dan contact met ons op, want wij zijn als enthousiaste en bevlogen coaches echt altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en weten onze doelen doorgaans vaak te bereiken. :)

Een "eigen" bedrijfs GoHealth Club

Voor werkgevers of personeelsverenigingen van de "grotere" bedrijven, met ca. > 250 sportieve medewerkers, die echt iets goeds en leuks voor medewerkers en werksfeer willen regelen, zijn wij graag eens gesprekspartner. Een GoHealth Club binnen of naast het bedrijf behoort tot de mogelijkheden en kan in veel gevallen een zeer aantrekkelijk financieel plaatje opleveren. 

Vul het formulier in en kom alles te weten of de mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij GoHealth Clubs!

 

 

Wil jij op de hoogte blijven of er een GoHealth vestiging bij jou in de buurt opent of wil je zelf een club starten?

LESS STRESS WEKEN100% IN BALANS. STRESSVERMINDERING